Header world 01

Uitnodiging Seminar 'Innovatie loont!'

In samenwerking met de belastingadviseurs van KRC Van Elderen en de subsidie-adviseurs van Venntiv, organiseert Vriesendorp & Gaade op 30 maart 2017 een seminar over het beschermen, financieren en terugverdienen van innovaties. Bij deelname aan het Seminar ontvangt u tevens een voucher voor een vrijblijvend innovatiegesprek.

Uitnodiging

Wilt u meer weten over het beschermen, financieren en terugverdienen van innovaties? Venntiv, KRC Van Elderen en Vriesendorp & Gaade bundelen hun krachten en organiseren gezamenlijk in de bosrijke omgeving van Paleis Het Loo een seminar over dit interessante onderwerp. Waarom nu? Er zijn veel veranderingen op komst, daarom praten we u als innovatieve ondernemer in een inspirerende sessie graag bij. Een win-winsituatie dus!

Voucher

Komt u naar het seminar? Dan ontvangt u een voucher voor een vrijblijvend innovatiegesprek van een halfuur met een panel van onze drie specialisten. Doe hier uw voordeel mee, want drie adviseurs weten immers meer dan één. Meld u nu aan en wees zeker van een plek!

Programma

Tijdens een gevarieerd middagprogramma vertellen een octrooigemachtigde, een subsidieadviseur en een belastingadviseur u alles over het beschermen, financieren en terugverdienen van innovaties. In sessies van driekwartier vertellen we u bondig over deze verschillende onderwerpen en met name de samenhang daartussen, zodat u een goed totaalbeeld krijgt.

Sprekers

Siegfried Doetjes, Founder en Managing Consultant bij Venntiv
"Subsidie als financiering van innovaties"
Hoe kunt u in deze tijd een financiering krijgen voor innovatieve ideeën?

Robin Melchior, MSc, Nederlands en Europees octrooigemachtigde,
partner bij Vriesendorp & Gaade
"Intellectueel eigendom en innovatie"
Wat kunt u doen om een innovatie goed te beschermen?

Frans Brugman, Partner en Belastingadviseur bij KRC Van Elderen
"De fiscale voordelen van de innovatiebox"
Hoe kunt u als ondernemer van fiscaal voordeel genieten op innovatie?

Waar en wanneer

Datum: donderdag 30 maart 2017 van 15.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: kantoor Venntiv, Amersfoortseweg 17, Apeldoorn


Aanmeldingen: innovatieloont@venntiv.com